Σε άριστη κατάσταση, φυλαγμένα σε ζελατίνη και κουτί.
Ολόκληρα, πλήρη και χωρίς περίεργες μυρωδιές τα εξής τεύχη:
Βοήθεια για νέα και σταθερά μέλη
.Για να μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα.... πρέπει πρώτα να κάνετε 1 Post!
.Όταν βάζετε νέες αγγελίες προσθέστε στην περιγραφή του topic την λέξη[ΠΩΛΗΣΗ] ή [ΖΗΤΗΣΗ]
.Το forum μπορείτε πια να το βλέπετε και από το κινητό σας μέσα από την εφαρμογή TAPATALK.
.Γίνονται επισκευές και Recap σε ΟΛΑ τα Commodore,Atari,Spectrum και Amstrad κατόπιν συνεννόησης.
.Για να μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα.... πρέπει πρώτα να κάνετε 1 Post!
.Όταν βάζετε νέες αγγελίες προσθέστε στην περιγραφή του topic την λέξη[ΠΩΛΗΣΗ] ή [ΖΗΤΗΣΗ]
.Το forum μπορείτε πια να το βλέπετε και από το κινητό σας μέσα από την εφαρμογή TAPATALK.
.Γίνονται επισκευές και Recap σε ΟΛΑ τα Commodore,Atari,Spectrum και Amstrad κατόπιν συνεννόησης.
[ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ] USER, τεύχη περιοδικού
[ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ] USER, τεύχη περιοδικού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος daigorogr την Τετ 11 Σεπ 2019, 00:11, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- dony
- Moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 151 times
- Επικοινωνία:
- Status: Χωρίς σύνδεση
Re: [ΠΩΛΗΣΗ] USER, τεύχη περιοδικού
Καλημέρα φίλε μου. Ενδιαφέρομαι για τα τεύχη 1-5 του USER, καθώς και για όσα PIXEL έχεις με αναλυτικές παρουσιάσεις κάποιας Amiga ή ST. Μένω Αθήνα. Τσέκαρε ποια είναι τα PIXEL και απάντησέ μου ή στείλε μου ΡΜ να συνεννοηθούμε.daigorogr έγραψε: ↑Δευ 02 Σεπ 2019, 17:03Σε άριστη κατάσταση, φυλαγμένα σε ζελατίνη και κουτί.
Ολόκληρα, πλήρη και χωρίς περίεργες μυρωδιές τα εξής τεύχη:
1 εως 5, 7, 8, 11, 12, 15, 17, 19, 20, 21 εως 45
Μπορούν να σταλούν εξτρα φωτό με email για οποίον ζητήσει συγκεκριμένα έλεγχο για κάποιο τεύχος.
3€ το τεύχος (συν τα ταχυδρομικά) ή τιμή πακέτου για όποιον τα θέλει όλα μαζί.
Re: [ΠΩΛΗΣΗ] USER, τεύχη περιοδικού
Διαγράψτε τη δημοσίευση. Τα περιοδικά δεν πωλούνται πια.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ