Σελίδα 1 από 1

Τα 9pin joysticks και άλλες απαντήσεις για τον TheC64

Δημοσιεύτηκε: Τετ 12 Φεβ 2020, 18:41
από dony
Λοιπόν, πριν καταπιαστούμε με τον TheC64 θεωρώ ότι πρέπει να ενημερώσω ότι ένα άλλο, πολύ πιο φιλόδοξο και ακριβότερο project, φαίνεται να οδεύει προς την ολοκλήρωσή του: αναφέρομαι στον ZX Spectrum Next, ο οποίος, σύμφωνα με αναρτήσεις στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήδη έχει φτάσει στα χέρια κάποιων τυχερών. Και, εννοείται ότι πρόκειται για την boxed έκδοση με το πλήρες μηχάνημα με manuals κλπ, και όχι για το σκέτο motherboard που παραδόθηκε το καλοκαίρι του 2018. Έτσι λοιπόν, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι θέμα το πολύ ενός μηνός από σήμερα να παραλάβει μέχρι και ο τελευταίος backer τον κουτάτο Next του. Λέτε να είναι αλήθεια; Όπως και να 'χει θα σας κρατάω ενήμερους καθώς και εγώ περιμένω έναν από δαύτους!

Πάμε τώρα στον TheC64. Τον οποίο πλέον εδώ και μερικές μέρες έχω στα χέρια μου και τον ψαχουλεύω, προκειμένου να μπορέσω να απαντήσω σε διάφορα ερωτήματα που μας βασάνιζαν (όσους ενδιαφερόμασταν) τον τελευταίο καιρό...

Αρχίζοντας από τη συσκευασία και την ποιότητα κατασκευής, νομίζω ότι μόνο καλά πράγματα μπορεί να πει κανείς. Το ίδιο το πακέτο, η πληρότητα των περιεχομένων του καθώς και αυτός καθαυτός ο TheC64 δεν δίνουν σε καμία περίπτωση την εντύπωση προχειροδουλειάς ή προσπάθειας περικοπής του κόστους. Το μηχάνημα είναι στιβαρό, το πληκτρολόγιό του έχει πραγματικά καλή αίσθηση και η οποία πλησιάζει μάλιστα αρκετά αυτής ενός πραγματικού 64άρη. Ό,τι θα χρειαστούμε περιλαμβάνεται στη συσκευασία του υπολογιστή, εκτός ίσως από ένα USB stick για να μεταφέρουμε το software της επιλογής μας και τα firmware updates (όταν αυτά κυκλοφορούν).

Για τη συνέχεια, διαβάστε ΕΔΩ.

Εικόνα